ICOANA ZILEI

 

CALENDAR ORTODOX

  

Ziua Internațională a Copilului

 

Și în acest an, de Ziua Internațională a Copilului, Departamentul Social-Filantropic din cadrul A.S.C.O.R. și Grupul de Tineri Voluntari “Sf. Apostol și Evangelist Luca” de la Paraclisul Spitalului Județean Craiova, am fost alături de copiii aflați în îngrijirea și monitorizarea Departamentului de Oncopediatrie al Spitalului, la evenimentul surpriză care a fost organizat de ziua lor.
Am avut bucuria să ne întoarcem în anii copilăriei și noi cei mari alături de copii printr-o plimbare în Gradina Botanică admirând lebedele și rățuștele de pe lac și prin reînvierea jocurilor copilăriei. Am sărit șotronul, ne-am fugărit, am scris pe asphalt, ne-am jucat cu mingile, dar mai mult decât toate, am avut parte de multe, multe zâmbete până la urechi.
Surpriza a continuat la benzinăria OMV din Craiovița unde s-a pregătit o masă, un loc de joacă și multe baloane pentru copii și mamele lor – prilej de bucurie și multă voie bună.
Petrecerea pentru micuți s-a încheiat după-amiază cu poza de grup care va fi o aducere aminte de puritatea și entuziasmul copilăresc și totodată o mărturie a bucuriei noastre de a fi împreună cu ei.

13499447 1208485665852825 674185242 o